المقادير:
الطبقه الاولى:
2 باكيت بسكويت ساده
اصبع زبده صغير
الطبقه التانيه:
علبه زبادي صغيره حجم 170 ج = 4\3 مج الشاي العادي

7 فنجان قهوه (( لبن بودر ))
3 نفس الفنجان ((سكر))
وده شكل الفنجان ((قهوه عربي او تركي)):

الطبقه الثالثه:
كيس كريم كراميل
كوب ونصف لبن سائل
1 معلقه كبيره كاكاو او نسكافيه
ممكن استبدال هذه الطبقه بالجيلي
بندأ بالخطوات:
نطحن البسكويت ونخلطه بلزبده السايحه
ويفرد في الصنيه بالشكل ده

في الخلاط نحط مكونات الطبقه التانيه:
الزبادي والسكر واللبن البودر ونخللللط
ثم نصبه على البسكويت

ندخلها الفرن من 15 الى 20 دقيقه بالكتير
في الرف الاوسط درجه 180 لحد ما تتماسك
وده شكلها بعد ما طلعت

ثم تبرررررررررررررد 15 دقيقه
نعمل الطبقه الثالثه :
نسخن اللبن ونحليه ونحط عليه الكاكاو
وكيس الكريم كراميل وما يغلي نطفي
ونصبه على الكريمه بحذر

ثم يبرررررررررررررررررررد

ويقدممم شهي جدا وطعمه رااااااااااااائع
ومميز وما يفرقش حاجه عن اللي بالجبنه والقشطه

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق